Opvallen in een menigte: Laptoptassen voor merkzichtbaarheid 

Wil jij met je merk opvallen? Wij vertellen je waarom het bedrukken van je laptoptas een ultieme kans kan zijn je bedrijf te laten groeien. 

Waar je misschien zelf niet graag in de schijnwerpers staat, wil je dat je bedrijf dat zeker wel doet. Dit kan door je merk zo goed mogelijk neer te zetten. Dit betekent dat jij je merk moet laten zien. En wat neem je iedere dag weer mee naar je werk? Dat is je laptoptas! Dus waarom zou je niet je laptoptas bedrukken en hierdoor meer merkzichtbaarheid genereren?

Een tas als marketingtruc

Wist je dat een bedrukte tas een ontzettend goede marketingtruc is? Kijk bijvoorbeeld maar eens bij jou in de stad. Hoeveel mensen zie je dagelijks wel niet fietsen met een tas van de Basic-Fit. Zij hebben een strategische meesterzet gedaan door bedrukte tassen weg te geven bij aanschaf van een abonnement. Inmiddels zijn de tassen bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld en kent iedereen Basic-Fit, je herkent de kleuren en het merk. Dat wil je ook voor jou bedrijf!

Ontwerp iets unieks 

Je kan natuurlijk een simpele laptoptas bedrukken en vervolgens aan werknemers en klanten geven. Maar het kan nog vele malen beter. Ga opzoek naar de ideale laptoptas. Eén die iedereen mooi vindt. Een bepaalde kleur, een bepaald design dat past bij jou bedrijf: ‘’innovatief’’. Of kies voor een bepaalde slogan of zin die de aandacht trekt. Maak een leuke woordspeling met Let op, en laptop. Wat je ook doet zorg voor een statement dat passend is voor bij jou bedrijf. 

Hierdoor zal je niet als persoon, maar wel als merk gaan opvallen in het straatbeeld. 

Waar moet een goede laptoptas aan voldoen?

Nu wij jou ervan overtuigd hebben om een laptoptas aan te schaffen, vinden we het ook belangrijk om te laten zien waar een goede laptoptas aan moet voldoen:

#1 Meerdere vakken 

Een goede laptoptas moet voorzien zijn van verschillende vakken. Vaak zit er een vak in die groot genoeg is voor ieder formaat laptop. Maar ook moeten er vakken inzitten voor boeken, pennen en schriften. 

#2 Duurzaam

Een laptoptas wil je niet na een jaar alweer bij de vuilnis doen doordat schouderbanden zijn geknapt. Een duurzaam en sterk design is daarom net zo belangrijk. Nog belangrijker misschien wel wanneer je hem hebt bedrukt. 

#3 Comfort 

5 dagen in de week ben je onderweg met je laptoptas. Het is dus belangrijk dat hij zo comfortabel mogelijk draagt. Kijk dus altijd goed om de laptoptas lekker zit op je rug of om je nek. 

#4 Design

Naast dat hij praktisch, duurzaam en comfortabel moet zijn, wil je ook dat je laptoptas mooi is. Een goed design zodat je bij klanten of collega’s niet met een oubollige tas aankomt.

#5 Prijs 

Als laatste is de prijs erg belangrijk. Want natuurlijk je spring je netjes met je laptoptas om, maar als hij te duur is durf je hem misschien niet te dragen met de kans dat hij een keer stuk gaat.  

Laatste in: Blog