Over Extended

We leven in een wereld waar evolueren eerder iets is van iedere dag, dan dat het slechts eens in de zoveel tijd plaatsvindt. Sterker nog, elke dag worden er nieuwe dingen bedacht. Elke dag wordt de wereld weer een stukje slimmer. Zo worden we dus ook slimmer op het gebied van Tech, Internet Trends en DIY Klussen. 

Laten we eerlijk zijn, het ‘ikke doen’ van een peuter blijft stiekem altijd nog wel in ons zitten. Daarom geven we je op extended.nl uitgebreide uitleggen of do-it-yourselfs op gebied van klussen. Het verdere prikkelen van je brein zal gebeuren met informatie over internet trends. Daarnaast zal je technische hart een aantal sprongetjes maken bij het lezen van blogs over, hoe kan het ook anders, techniek. 

Voor de leukste podcasts per genre, de grootste tablets op een rijtje of een manier waarop je mail kan terughalen, ben je bij extended.nl aan het juiste adres. Samen zullen we nieuwe horizonnen verkennen en jouw passie voor technologie en creativiteit voeden.

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@extended.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.