black wooden table and chairs

Intermontage: Interieuroplossingen met een persoonlijke aanpak

In de wereld van interieurdesign staan wij, Intermontage, bekend als een dynamische speler met een uitgebreide expertise in het realiseren van complete interieurs. Als specialisten in systeemwanden, systeemplafonds en maatwerk interieur, combineren wij functionaliteit met esthetiek, waardoor elk project uniek en onderscheidend wordt.

Meer dan gewoon interieurbouw

Bij Intermontage onderscheiden wij ons met een breed scala aan producten. Ons assortiment omvat luxe systeemwanden, glazen systeemwanden, gesloten wanden, mobiele paneelwanden en metalstud wanden. Elk product wordt door ons in eigen beheer geproduceerd en gemonteerd. Wij bieden tevens aanvullende diensten zoals vloerafwerking, schilderwerk en poedercoating. Deze integrale aanpak stelt ons in staat om elk project, groot of klein, tot in de kleinste details te verzorgen.

Een familiebedrijf met passie

Opgericht in 1977 door de familie Leurink, is Intermontage uitgegroeid tot een robuust bedrijf met meer dan 100 medewerkers. Onze persoonlijke benadering en toewijding aan kwaliteit reflecteren de kernwaarden van ons familiebedrijf. Elke klant wordt gezien als een uitbreiding van onze Intermontage-familie, met de nadruk op een langdurige relatie en niet slechts een eenmalig project. Deze verbondenheid en betrokkenheid vormen de basis van ons succes en zijn een drijvende kracht achter onze voortdurende groei en ontwikkeling.

Innovatie en maatwerk

In ons Interieurcentrum in Terwolde tonen wij met trots onze innovaties en maatwerkoplossingen. Onze interactieve showroom biedt een echte ervaring van onze producten en inspireert klanten voor hun eigen projecten. Met meer dan 3809 uitgevoerde projecten hebben wij een rijke portfolio opgebouwd, die varieert van corporate kantoren tot winkelinterieurs. Onze toewijding aan innovatie stelt ons in staat om voortdurend nieuwe oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de evoluerende behoeften van onze klanten.

Duurzaamheid en certificering

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van onze filosofie bij Intermontage. Ons ‘SLIM: Second Life Intermontage’ programma benadrukt onze toewijding aan circulaire oplossingen en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. Wij streven ernaar om materialen te hergebruiken en te recyclen, en werken voortdurend aan het verminderen van afval en energieverbruik in al onze processen. Wij zijn trots op onze ISO 9001, ISO 14001 en VCA-certificeringen, die onze commitment aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid versterken en onze klanten verzekeren van onze betrouwbaarheid en integriteit.

Toegankelijkheid en klantenservice

Ons team, bestaande uit deskundige accountmanagers, interieuradviseurs en technische specialisten, staat altijd klaar om klanten te adviseren en te ondersteunen. Of het nu gaat om een eerste consult of een uitgebreide 3D-illustratie voor een totaalconcept, bij Intermontage zorgen wij voor een gepersonaliseerde aanpak die bij elk uniek project past. Wij streven naar een uitmuntende klantenservice en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen in elk aspect van ons werk. Onze transparante communicatie en flexibele aanpak zorgen ervoor dat onze klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen gedurende het hele proces.

Bij Intermontage zijn wij meer dan alleen een naam in interieurdesign; wij zijn een merk dat staat voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Met een passie voor design en een streven naar perfectie, transformeren wij elke ruimte tot een meesterwerk van functionaliteit en comfort. Onze voortdurende toewijding aan excellentie en onze onophoudelijke zoektocht naar verbetering maken ons de ideale partner voor al uw interieurprojecten.

Laatste in: Blog