Het vermogen van Floris Wyers

Wie kent hem niet? Of wie kent hem eigenlijk wel? De opkomende publiekeling Floris Wyers is in ieder geval niet iemand die weinig verdient. Met een geschat inkomen van 120.000 euro per jaar, zal de man vast niet zonder luxe moeten overleven.

Wie is Floris Wyers?

Over de persoonlijke informatie van Floris Wyers is niet veel bekend. Over het werk wat hij doet wat meer. De naam Floris Wyers gaat namelijk hand in hand met het merk Pure Luxe. Op de website van het merk staan artikelen in meerdere categorieën. De artikelen gaan over onbetaalbare auto’s tot peperdure designkleding. Volgens de site, worden de artikelen vooral gelezen door volwassenen ‘met een bovengemiddelde financiële status en/of een leidinggevende positie’.

Sinds 2018 worden de luxeartikelen en dergelijke ook getoond op filmpjes, geüpload op YouTube. Met inmiddels al meer dan 100.000 abonnees en over de 14 miljoen weergaven, kan worden gesteld dat het een goedbezocht kanaal is. De presentator in deze filmpjes is, niet geheel verrassend, Floris Wyers. Opvallend vaak komt het woord ‘duurste’ voor in de titels. Dat deze man graag over geld en luxe praat, is geen verrassing.

Carrière

Sabreren kan je leren.’ Als je de naam Floris Wyers hoort, zou je deze slogan ook bekend moeten voorkomen. Met de leus die aan de bovenkant van zijn LinkedIn-pagina zweeft, geeft Wyers al iets weg over de manier waarop hij in het leven staat. Hij is bezig met het opbouwen van een imperium dat luxe uitstraalt. En wat hij hiermee verdient, is niet niks.

Hoe Wyers precies in het ‘vak’ is gekomen, is nog niet helemaal duidelijk. Het is één van die personen die iedereen kent, maar iedereen kent hem niet. Hierdoor is er over het algemeen nog niet veel informatie over de man bekend. Wel kunnen we vertellen dat hij het in zijn jeugd zeker niet slecht heeft gehad. Als hij over luxe praat, weet hij dus waar hij het over heeft. Vanuit de website Pure Luxe, is ook het YouTube kanaal ontstaan. Door samen te werken met andere bekende Nederlanders, zoals Peter Gillis of bekende YouTuber Giovanni Lanooy, breidt hij langzaam zijn imperium uit.

https://www.instagram.com/p/CnuTLKFvrWp/
Floris Weyers op bezoek bij YouTuber Giovanni Lanooy

Verdiensten

Wyers komt op verschillende manieren aan een geschat inkomen van €10.000 per maand. Zijn inkomen zal waarschijnlijk op van tijd tot tijd variëren, omdat er veel factoren zijn die het inkomen beïnvloeden. We weten dat Wyers zijn inkomen haalt uit een aantal verdiensten.

Website Pure Luxe

Aan zijn vele bezoekers en advertenties op zijn website verdient Floris Wyers geld. Hoeveel dit precies is, is lastig in te schatten, omdat de exacte bedragen van bijvoorbeeld advertentie plaatsing niet bekend zijn. Wel bekend is dat hij onder andere wordt gesponsord door Schaap & Citroen, een luxeketen van juweliers in Nederland.

YouTube kanaal

Het inkomen van Youtubers, zoals Floris Wyers, is een veelbesproken onderwerp, omdat het sterk afhankelijk is van veel verschillende factoren. De grootte van hun publiek, de frequentie van hun video’s en de kwaliteit ervan zijn belangrijke factoren die bijdragen aan hun inkomen. Veel YouTubers verdienen geld door reclame op hun video’s te plaatsen, door samenwerkingen met bedrijven en door merchandise te verkopen.

Wat de exacte bedragen zijn, houden YouTubers het liefst zo ver mogelijk onder de tafel. We weten dat het vaak gaat om ontzettend hoge bedragen. Vele buitenstaanders hebben hier dan ook een mening over, omdat het zou gaan om een veel te hoog salaris voor het werk dat de YouTubers leveren. Een bedrag van $4000 voor een video die een miljoen keer is bekeken, is niet niks! En dit bedrag staat nog eens los van de inkomsten uit reclames en sponsordeals. Hoe vaak je bovendien een reclame in een filmpje ziet, kan de YouTuber ook nog eens zelf bepalen.

Groeiend publiek persoon

Maar het worden van een publiek persoon, gaat niet alleen maar over rozengeur en maneschijn. In de afgelopen tijd is de rol van de entertainmentindustrie aan het shiften. Alles dat een bekend persoon in het openbaar doet en wat een beetje interessant is, wordt aan zogeheten juicechannels doorgestuurd. Niet alleen de buurman weet wat je gezien hebt, maar heel Nederland komt hiervan op de hoogte.

De juicechannels presenteren het ‘nieuws’ op zo’n manier, dat er vaak veel ophef over ontstaat. Een persoon als Wyers zou dit in zijn voordeel kunnen gebruiken onder het mom ‘negatieve aandacht is ook aandacht. Via dit soort kanalen krijgt de persoon in kwestie veel aandacht en reacties. Maar of je dit moet willen, is nog maar de vraag. Want wat eenmaal op het internet verschijnt, verdwijnt nooit meer.

Floris Wyers is een groeiend publiek persoon. Onder andere door zijn contacten met de familie Dreesmanns, weet hij zichzelf op verschillende feestjes binnen te praten. Hij loopt daar geregeld een bekende Nederlander als Bram Moszkowicz tegen het lijf. Hierdoor breidt hij zijn contacten steeds sneller en sneller uit en zal de ‘iedereen’ uit het begin van dit artikel ook weten wie Wyers is.

Vermogen opbouwen

Al met al kan worden gesteld dat het vermogen van iemand een complex en multi-dimensionaal onderwerp is. Het is het resultaat van verschillende factoren, waaronder inkomsten, bezittingen en eventuele schulden. Daarnaast hangt het sterk af van persoonlijke omstandigheden en keuzes, zoals beroep, spaarpatronen en het nemen van verantwoordelijke financiële beslissingen.

Het is belangrijk om te onthouden dat vermogen niet alleen uit geld bestaat, en dat het van belang is om te investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling, en in relaties en gemeenschappen. Een gezonde balans tussen financiële stabiliteit en persoonlijk geluk en tevredenheid is de sleutel tot een succesvol en bevredigend leven.

Wat het exacte vermogen van Floris Wyers is, is dus niet bekend. Hij leeft een leven in luxe en daar zou je je beeld bij neer moeten leggen. Wellicht dat, wanneer de man meer naamsbekendheid krijgt, het een meer besproken onderwerp zal worden. Hoe dan ook kan worden gesteld dat een gemiddeld inkomen van €10.000 per maand niet niks is en menig mens daarvan zal dromen.

Laatste in: Blog