man in black leather jacket carrying boy in black leather jacket

Papa’s tech gadgets: De leukste gadget cadeaus voor vader en kind

Eigenlijk blijven de meeste mannen altijd deels jongetjes, toch? Veel vaders beleven net zoveel plezier aan het speelgoed van hun kinderen als de kinderen zelf. Denk aan samen voetballen, lego sets bouwen enz. Maar er zijn ook leuke technologie gadgets en speelgoed die gemaakt zijn voor volwassenen. Gadgets gemaakt voor vaders maar waar ze ook samen met hun kinderen plezier aan kunnen beleven. In dit artikel bespreken we een aantal van de leukste technologie gadgets voor vader en kind. Denk aan een traxxas rustler radiografische auto. Op deze manier heb jij meer dan genoeg inspiratie voor de volgende verjaardag of vaderdag.    

RC auto

Iedereen kent natuurlijk de kleine hot wheels auto’s waarmee je rondom een kleine baan kunt scheuren, maar nog veel leuker is met een echte radiografische auto door de straten, bossen of over de duinen scheuren. Er zijn veel opties in het aanbod van radiografische auto’s. Je hebt rally auto’s, buggy’s en monstertrucks voor uitdagende terreinen. Maar ook snelle klassieke auto’s die razendsnel over straat kunnen. Welke auto je kiest is afhankelijk van op welk terrein je ermee wilt rijden, maar ook of je een beginner bent of al een ervaren RC enthousiast. Wil je samen met je zoon of dochter eerst de auto in elkaar zetten? Dan kies je voor een bouwpakket. Maar als je meteen wilt scheuren dan zijn er ook ‘ready to go’ opties. Wil je een echt snelle auto? Kies dan voor een xrt traxxas.    

Nerf guns

Ontzettend veel jongetjes vinden het leuk om oorlogje te spelen, en veel papa’s ook. Met nerf guns kun je binnenshuis op een veilige manier op elkaar schieten zonder dat er risico’s zijn op kapotte vazen of verwondingen. Het enige wat aan te raden is om wel ook brillen te dragen aangezien een nerf in het oog niet fijn is (alhoewel het geen schade aan het oog zal brengen). Er zijn vele verschillende nerfguns beschikbaar, van snipers tot machinegeweren. Het is aangeraden om te beginnen met simpele geweren aangezien je daar al heel veel plezier aan kunt beleven en het niet veel hoeft te kosten.

Thuisbioscoop

Wat is er nou leuker dan samen met de kinderen een film kijken. Naar de bioscoop gaan kan altijd of thuis gewoon de tv aan, maar wat als je niet al te duur een thuisbioscoop kunt creëren? Er zijn steeds meer zeer betaalbare 4k-projectors waarmee je op de muur een groot scherm kunt creëren om naar een film te kijken.

Laatste in: Blog