man in blue and black crew neck t-shirt holding microphone

10 leuke Nederlandse vloggers om naar te kijken

De wereld van online content creatie is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Nederland is geen uitzondering op deze trend, met talloze getalenteerde vloggers die dagelijks hun leven, passies en expertise delen met een wereldwijd publiek. In deze blogpost zullen we 10 Nederlandse vloggers, zowel vrouwelijk als mannelijk, in de schijnwerpers zetten en ook de getalenteerde Selma Omari bespreken.

Enzo Knol

Enzo Knol is zonder twijfel een van de bekendste Nederlandse vloggers. Met meer dan 2,5 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal heeft hij een enorme fanbase opgebouwd. Enzo staat bekend om zijn dagelijkse vlogs waarin hij zijn dagelijkse leven, avonturen en zelfs zijn emoties deelt met zijn kijkers. Zijn authentieke persoonlijkheid en positieve houding maken hem tot een geliefde figuur in de Nederlandse vloggemeenschap.

NikkieTutorials

NikkieTutorials, wiens echte naam Nikkie de Jager is, is een wereldberoemde beautyvlogger. Ze heeft miljoenen abonnees en volgers op YouTube en Instagram en staat bekend om haar indrukwekkende make-uptransformaties en tutorials. Nikkie’s openheid over haar leven en haar indrukwekkende transformaties hebben haar een internationaal publiek bezorgd.

Dylan Haegens

Dylan Haegens is een veelzijdige vlogger die humor en entertainment biedt aan zijn kijkers. Hij creëert komische sketches, parodieën en vlogs over uiteenlopende onderwerpen. Zijn humoristische stijl en samenwerkingen met andere bekende Nederlandse YouTubers hebben hem tot een gewaardeerde naam gemaakt in de Nederlandse online gemeenschap.

Selma Omari

Selma Omari is een getalenteerde Nederlandse vlogger en influencer. Ze deelt haar leven, mode, beauty en reisavonturen op haar YouTube-kanaal en Instagram. Selma staat bekend om haar stijlvolle en modieuze uitstraling, en ze heeft een grote aanhang die haar volgt voor inspiratie op het gebied van mode en lifestyle.

StukTV

StukTV, opgericht door Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt, is een van de meest populaire Nederlandse YouTube-kanalen. Ze creëren uitdagende en grappige video’s waarin ze bizarre stunts uitvoeren en spannende avonturen beleven. Met meer dan 3 miljoen abonnees blijven ze groeien in populariteit.

Monica Geuze

Monica Geuze is een Nederlandse vlogger en influencer die haar dagelijkse leven, moederschap en beautytips deelt op haar YouTube-kanaal en Instagram. Ze heeft een loyale volgersbasis en staat bekend om haar eerlijkheid en openhartigheid in haar video’s.

Kalvijn

Kalvijn, wiens echte naam Kalvijn van der Voorn is, is een populaire Nederlandse vlogger en komiek. Hij maakt grappige sketches, muziekvideo’s en vlogs op zijn YouTube-kanaal. Kalvijn’s humor en creatieve benadering van contentcreatie hebben hem veel bewonderaars opgeleverd.

De Bellinga’s

(Familie Bellinga) De Bellinga’s, ook bekend als Familie Bellinga, zijn een Nederlandse vlogfamilie bestaande uit Jeroen, Angela, en hun kinderen. Ze nemen hun dagelijkse leven op en delen het met hun kijkers. De Bellinga’s zijn geliefd bij gezinnen en ouders die zich kunnen identificeren met hun avonturen en uitdagingen.

MeisjeDjamila

(Djamila Verhoef) MeisjeDjamila, ook bekend als Djamila Verhoef, is een Nederlandse vlogger en zangeres. Ze creëert grappige sketches, vlogs en muziekvideo’s op haar YouTube-kanaal. Djamila’s veelzijdigheid en creatieve talenten hebben haar een grote fanbase bezorgd.

Quinsding

(Quinty Misiedjan) Quinsding, ook bekend als Quinty Misiedjan, is een Nederlandse vlogger en influencer die haar leven, reizen en mode op haar YouTube-kanaal deelt. Ze staat bekend om haar positieve en kleurrijke persoonlijkheid, wat haar aantrekkelijk maakt voor een breed publiek.

Laatste in: Blog